منتديات قلوب الحزن
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size]

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
زعفران
.
.



انثى عدد الرسائل : 187
العمر : 40
الدولة : [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Saudi_aC
تاريخ التسجيل : 14/12/2009

[size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Empty
مُساهمةموضوع: [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size]   [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Emptyالسبت يناير 30, 2010 1:11 am

[size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Tz884096


المقاديــــر

4 حبات كبيره من البطاطس

2 ملعقة كبيره من زيت نباتي

ملح خشن او عادي

4 قطع من الزبده

جبنه موزاريلا

قليل من الفلفل الاسود

فويل/قصدير







الطــــــريقـــة




أول خطوه حنشغل الفرن على درجه حراره 180




بعدين حنغسل البطاطس بمايه بارده


ننشف البطاطس بورق الكلينكس كويس جدا

بإستخدام الشوكه حنبتدي نشوك البطاطس في كل النواحي
نضيف الزيت على البطاطس ونخلطهم ونقلبهم كويس جدا

بعدين نضيف الملح وبرضو نتأكد ان نقلبه كويس

حنفتح الفرن ونكون حاطين صنيه او صاج مغلفه بورق الفويل/القصدير

علشان لما نيجي نحط البطاطس على الشوايه وينزل الزيت مايعملش دخان

حنسيبه يتخبز لمده ساعه كامله
حنطلعه من الفرن ونخلي بالنا لان بيكون جدا سخن

وبالسكينه حنقطع البطاطس بالطول

ونلاحظ ان كل الخطوات الجايه لازم بعد طلوع البطاطس مباشرة ماينفعش نستنى لغايه لما تبرد وإلا تبوظ الوصفه


وبعدين بالعرض حنعمل نص فتحه زي علامه الصليب او

+



ومن الجوانب نضغط عليه بالإيد


حنضيف قطعه من الزبده داخل البطاطس
وحتلاحظو ازاي دابت
وآخر خطوه حنضيف الجبنه الموزاريلا

وممكن كمان نعمل خلطه سهله وهي

قطع طماطم مكعبات + قطع بصل مكعبات+ صلصه طماطم+ ملح وفلفل

وعلى نار لغايه لما يندمجو كويس وبعدين نضيفها على البطاطس

بعد خطوه الزبده وفوق الخلطه دي نضيف عليها الجبنه

وبما ان البطاطس سخنه جدا فالجبنه حدوب ودا شكلها النهائي

بعد اضافه فوق الوش شويه من الفلفل الاسود
كدا احنا خلصنا وصفتنا واكيد الأكله دي جميله في الشتا مع الجو البارد

وطبعا انتو تقدرو تضيفو اختراعاتكم في الحشوات

[size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] 2pS84915
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فرووووحة
مشرفه
مشرفه
فرووووحة


انثى عدد الرسائل : 527
العمر : 44
الرتبة : [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Mod
تاريخ التسجيل : 14/11/2008

[size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Empty
مُساهمةموضوع: رد: [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size]   [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Emptyالإثنين فبراير 01, 2010 8:28 pm

ياحبي لك يا زعفرونة تهبل الاكله ويعطيكي الف عافية
بس لو معها تباسكو كان علووووووم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://sad-heart.ahlamontada.net/profile.forum?mode=register&
زعفران
.
.



انثى عدد الرسائل : 187
العمر : 40
الدولة : [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Saudi_aC
تاريخ التسجيل : 14/12/2009

[size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Empty
مُساهمةموضوع: رد: [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size]   [size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size] Emptyالإثنين فبراير 01, 2010 10:55 pm

ههههههههههههههههههه عاد انتي فروحه مدمنه توباسكو بس ابشري بجيبلك طريقتها
قريب انشالله
وشاكره على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
[size=18]البطــاطس الأوروبيــــة[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» [size=24]تشيز كيك الكوفي اللي يشوفه يقول من سعد الدين‎‎[/size]
» [size=24][size=24]طــريــقــة عــمــل الــمــحــلـى الــنــجــدي [/size][/size]
» [size=24]هذا امر مثير للاهتمام بصحة المعلومات...... من قبيل الصدفة[/size]
» [size=24]عاجل فيروس مخادع و خطير لسرقة الايميلات‎[/size]
» [size=24] إبصراحه القصه محزنه جداا....أبكت الكثيرين....[/size]

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات قلوب الحزن :: المنتديات الاسرية :: منتدى المطبخ-
انتقل الى: